Bodrum Vanlılar Derneği iftarda buluştu

Antalya'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Vanlılar, Bodrum Vanlılar Derneği'nin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

Bodrum Vanlılar Derneği tarafından Yalıkavak Meydanında düzenlenen iftar yemeğine MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı İshak Kalkanlı, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla açılan iftar programında konuşma yapan dernek başkanı İshak Kalkanlı, “Bu güzel ve huzurlu ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelen konuklarımıza teşekkür ederiz. Ülkemizin, Bodrum’un ve Vanlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı şimdiden kutlu olsun” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 

Bodrumlular ise, "düzenlenen  iftar yemeğinde Vanlılar Derneği Bodrum'da birlik ve beraberlik  içerisinde olduğu bu günlerde Bodrum'da yaşayan Vanlılarla birlikte hiç bir ayrım gözetmeden teşrif ve icabetlerinizden dolayı Bodrum'da bulunan Vanlılara ve Derneğine canı gönülden teşekkür ediyoruz" dediler.

Bakmadan Geçme