Başkan Türkmenoğlu'ndan '15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü' Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkmenoğlu, mesajında, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişiminin millete ve bu topraklara yapılan en büyük ihanetlerden biri olduğunu belirtti.

Milli iradeyi hiçe sayan FETÖ'cü teröristlerin, aziz milletin cesaretini, vatanperverliğini, bağımsızlık aşkını, bayrak ve ezan sevdasını hesaba katmadığını ve hak ettikleri cevabı aldığını ifade eden Türkmenoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen, kahraman milletimiz bir kez daha hep birlikte ortaya koyduğu Çanakkale ruhuyla hainlere karşı tarihi bir destan yazmıştır. Tarih kitaplarına sığmayacak kadar büyük olan bu şanlı destanı yazarken, 249 vatan evladımız şehit, 2 bin 196 vatan evladımız da gazi oldu. Bu ülke topraklarında yaşayan 85 milyon birey olarak hepimiz kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle al bayrağımız uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. FETÖ'cü hainlerin bu ihanetini asla unutmamalı, 15 Temmuz ruhunu sürekli diri tutarak yapılan bu ihaneti gelecek nesillerimize aktarmalıyız."

Bakmadan Geçme