Başkan Taner Coşkun, 'Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum'

Hafta sonu başlayacak olan Van 1. Amatör Ligi Çetin Atacan Sezonu öncesinde TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı ve Van İl Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, tüm takımlara başarılar diledi.

Hafta sonu başlayacak olan Van 1. Amatör Ligi Çetin Atacan Sezonun centilmence mücadelelerin oynanması temennisinde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Genel Başkan Yardımcısı ve Van Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, yeni sezonun fair-play ruhuna uygun geçmesini temennisinde bulundu.

 Coşkun, “Futbol’un en önemli kuralı centilmenliktir”

2021 – 2022 sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını dileyerek centilmenlik çağrısını yineleyen Başkan Taner Coşkun, “Futbolun en önemli unsurunun centilmenlik olduğunu unutmamalıyız. Futbol camiası çok büyük bir ailedir. Çok büyük dostluklar bu vesileyle başlıyor. Yeni sezon hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. Futbol bir oyun ve kazanan bir tane olacak. Önemli olan centilmenlik. Ben liglerimizde yer alan takımlarımızın Fair-Play ruhuyla hareket ederek Van’ın adını Türkiye’ye güzellikle duyuracağına inanıyorum. 2021-2022 futbol sezonunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme