Başkan Sezer Bayramoğlu teşkilatıyla birlikte esnafı dinledi

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, ilçe teşkilatıyla birlikte esnafları ziyaret etti. İlçe esnafına covid-19 salgını sürecinde fedakarca çalışan esnafa hayırlı işler dileyerek, Ak Parti Hükümetinin desteklerinden bahsetti.

 

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatıyla birlikte ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyarette bulunarak istek ve taleplerini dinleyerek, sohbet etti. Esnaf ziyaretlerini önemsediklerini belirten Bayramoğlu, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem arz ettiğinin altını çizdi.
Başkan Bayramoğlu, esnaf ziyaretleri sırasında kısıtlamaların kısmi olarak kaldırıldığını vurgulayarak, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda ise tedbirli davranmaya devam etmeleri gerektiğini de dile getirdi.

AK Parti edremit sezer bayramoğlu
Ziyaretin ardından konuşan Başkan Bayramoğlu, “Dünya genelinde salgın nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Ancak tüm sıkıntılara rağmen hükümetimiz tarafından esnaflarımız için çok ciddi adımlar atıldı. Bu desteklerle birlikte esnafımız rahat bir nefes aldı. Sürecin sonuna yaklaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte atılacak adımlarla birlikte daha da güzel olacaktır. Gönül bağı kurduğumuz halkımızla bu bağı sürdüreceğiz. Bugün burada sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bu anlamda bizlere kapılarını açan ve ağırlayan kıymetli esnaflarımız ve vatandaşlarımıza teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti edremit sezer bayramoğlu
AK Parti heyetinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise, Başkan Sezer Bayramoğlu’nun şahsında tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın gün boyu süren esnaf ve vatandaş ziyaretleri, akşam saatlerinde sona erdi.
AK Parti edremit sezer bayramoğlu

Bakmadan Geçme