Başkan Murat Zorluoğlu'ndan Van Erek Hentbol takımına anlamlı destek!

Eski Van Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Hentbol erkekler 1. liginde mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü Hentbol takımını misafir etti.

Hentbol Erkekler 1. ligi 19. hafta Trabzon Büyükşehir belediyespor karşılaşması için Trabzon'a giden Van Erek Beş Yıldız Hentbol takımını eski Van Valisi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Belediye binasında ağırladı.

27 Şubat 2021 günü oynanacak 1. lig karşılaşması için Trabzon'a giden Vanlı sporcular ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında misafir eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, takımın Trabzon'da geçirecekleri süre içerisindeki konaklamala ve diğer giderleride karşılayarak sporculara birer hediye paketi verdi.

Van Valiliği görevini yürüttüğü süre içerisinde spora yakınlığı ile bilinen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun bu davranışı gerek maddi imkansızlıklarla boğuşan kulüp yetkilileri tarafından gerekse Vanlılar tarafından da 'Vefa örneği' şeklinde büyük takdir topladı. 

TEK DERDİMİZ VANLI GENÇLERE SAHİP ÇIKMAKTIR

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede takım hakkında Zorluoğluna bilgiler aktaran Van Erek Beş Yıldız Hentbol takımı antrenörü Müslüm Karaboğa, "Kulüp olarak büyük sıkıntılara rağmen tamamı Vanlı sporclardan oluşan takımımızı 1. lig ile buluşturmayı başardık. 1.ligin yükü de ağır oluyor. Yeterli desteği bulamıyoruz. Tek derdimiz Vanlı gençlere sahip çıkılmasıdır. Trabzon'a ilk adım attığımız andan itibaren Belediye imkanlarını bizler için seferber ettiniz. Gerçekten bu davranış karşısında duyguları ifade etmekte zorlanıyorum. Bu vesileyle tüm Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve emeği geçenlere şahsınızda teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum"dedi.

VANLILARA SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM

Vanlı sporcuları makamında ağırlayan Başkan Zorluoğlu ise, "Van'ın bende yeri ayrıdır. Başımız gözümüz üstüne gelmişsiniz. Yapılması gerekeni yapıyoruz. Yarın güzel bir karşılaşma olacak. Büyükşehir Belediye takımımız karşısında Van ekibine de başarılar diliyorum. Hak eden kazansın. Van halkına çok selamlarımı iletiyorum"diye konuştu.

Konu ile ilgili gazetemize konuşan Hentbol İl Temsilcisi Şakir Şahar ise, "1. Ligde mücadele eden takımımız için Trabzon'da sayın Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile iletişim kuran ve destek olan eski Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanımız ve AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım'a şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme