BAŞKAN AKMAN, 'DANIŞMA KURULU' TOPLANTISINA KATILDI

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanlığı 'Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, partililere 3 yıllık görevi süresince hayata geçirdiği projelerini anlattı.

15 Temmuz Şehitler Parkı’nda bulunan düğün salonunda düzenlenen ‘Danışma Kurulu Toplantısı’na Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ın yanı sıra AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Çağan, Tuşba Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleri, Tuşba İlçe Başkanlığı kadın ve gençlik kolları başkanları ile partinin ana kademe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı. 

TÜRKMENOĞLU, ‘ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞLARI İLE İSTİŞARE ETME MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM’
‘Tuşba ilçesinde bizimle birlikte kol kola yürüyen gönül yoldaşlarımız’ diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyla istişare toplantısı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Tuşba İlçe Teşkilatı’nın uyum içinde çalıştığını da dile getiren Türkmenoğlu, “İlçe başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve koordinatörümüz ile uyum içinde çalışıyorlar. Özü sözü bir olan bir belediye başkanımız var. Her zaman bizimle yol yürüyen bir başkanımız ve güzel bir ekibimiz var” diye belirtti. 

BAŞKAN AKMAN, ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIMIZA DAİR SÖZÜMÜZ VAR’
Danışma Kurulu’nda bir konuşma yapan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, göreve geldiklerinde gönül belediyeciliği yapacaklarına dair halka söz verdiklerini dile getirerek,  “Biz her Tuşbalı kardeşimizin gönlüne girmek zorundayız. Bunu da ancak gönül belediyeciliği ile sağlayabiliriz. Çünkü bizim Cumhurbaşkanımıza ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Gönül Belediyeciliği’ yapacağımıza dair sözümüz var” dedi. 

Başkan Akman yaptığı kısa selamlama konuşmanın ardında slayt eşliğinde katılımcılara görevde bulunduğu 3 yıllık süre zarfında belediye olarak hayata geçirdikleri projeleri anlattı. 

BAŞDİNÇ, ‘HALK AK PARTİ’NİN YAPTIĞI GÜZEL HİZMETLERİN BİLİNCİNDE’
Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ise çok önemli bir davanın neferleri olduklarını söyledi. Davalarının öneminin bilincinde olduklarını vurgulayan Başdinç, “Kıymetli dava arkadaşlarım dünyada olup bitenleri bilmek, ülkemizde nelerin yaşandığını iyi okumamız gerekir. Her dava arkadaşının başı dik alnı açık bir şekilde vatandaşın kapısına gönül rahatlığı ile gitmesi gerekir. Çünkü AK Parti İktidarları’nın 20 yıllık sürede yaptığı hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ise ülkeyi 20 yıldır AK Parti Hükümetleri’nin yönettiğini ve hiçbir zaman vizyonunda ve misyonunda ödün vermediğini söyledi. Teşkilat olarak halka hizmetkar olmaya geldiklerini de kaydeden Duran, “Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar büyük teşkilat ve örgütlenmiş bir parti yoktur. Bizler çok şanslıyız Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gibi bir liderin dava arkadaşlarıyız. Allah onlardan razı olsun” şeklinde konuştu.

Bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Çalağan ise 2023 Genel Seçimlerini çok önemsediklerini vurgulayarak, “Bu seçim çok önemlidir. Mesele nefis meselesi değil, mesele millettir. Mesela vatandır” vurgusunu yaptı.

Bakmadan Geçme