Bahçesaray'a yapılacak rafting parkuru projesi tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van iline yapılacak 200 milyonluk yatırımlar şekillenmeye başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'un iki kez üst üste Van ziyaretiyle açıklanan büyük yatırımlarda adımlar atılmaya başlandı. Tüm ilçelere yapılacak olan yatırımların yanı sıra Bahçesaray'a yapılacak rafting parkuru projeside göz kamaştırıyor. Bahçesaray bir önceki Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Affan Orhan, projeyle ilgili yaptığı paylaşımda Türkiye Rafting Federasyonu'na da teşekkür etti.

Orhan'ın yaptığı paylaşımda, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bahçesaray Belediyesi arasında imzalanan protokol neticesinde ve Türkiye Rafting Federasyonu'nun yönlendirmesiyle Bahçesaray'da çok güzel bir rafting parkuru yapılacak. Projesi tamamlandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışanı Gülşen Orhan'a, Kaymakamımız Sayın Muhammet Öztabak ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Bahçesaray'da projesi tamamlanan rafting parkurunun ilçeye kazandırılmasında Rafting Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın büyük girişimleri olmuştu.

Bakmadan Geçme