Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır?

Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır? Kim Milyoner Olmak İster 3 Temmuz 2021 940. bölümde seyirciler ilginç sorularla yine hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir yarışma keyfi yaşadı. Milyoner'de en dikkat çeken sorulardan biri de, Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır? oldu.

AT'Vnin sevilen genel kültür ve bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 3 Temmuz 2021 tarihli 940. bölümü yine heyecanlı dakikalara sahne oldu. Kim Milyoner Olmak İster sorularını ilgiyle takip eden seyirciler soruları internet ortamında da araştırmaya başladı. ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla bu akşamki Milyoner yeni bölümde yarışmacıya yöneltilen "Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır?" sorusu merak konusu oldu. İşte "Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır?" şeklindeki Milyoner sorusu ve doğru cevabı!..

 

Dünyadaki bütün ülkeleri 50 yılda gezen ve bu iş için yaklaşık 300.000 ABD doları harcamış olan Albert Podell, ülkeleri hangisine, neye göre puanlamıştır?

A) Park manzaraları

B) Tuvalet kağıdı kalitesi

C) Sokak yemeklerinin lezzeti

D) Sokak hayvanlarının evcillik düzeyi

Doğru cevap: Tuvalet kağıdı kalitesi

Bakmadan Geçme