AK Parti Van Teşkilatları bayramlaştı!

AK Parti Van İl Başkanlığı teşkilat mensuplarıyla Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programında bir araya geldi.

VAN HAKİMİYET ÖZEL HABER

Van Şişli Öğretmenler Evi'nde düzenlenen Kurban Bayramı programına, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, 13 İlçe teşkilatları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programında partililere seslenen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, dini bayramların islam alemi için oldukça önemli günler olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nın asıl nlamının Allah'a teslimiyet olduğunu vurgulayan Başkan Türkmenoğlu, "Maalesef 21. yüzyılda bayramlar bizler için tatil anlamına gelmektedir. Oysaki; Ramazan Bayramı 11 ayın sultanı Ramazan'ın bir mükafatıdır. Kurban Bayramı ise İbrahim peygamberin oğlu İsmail'i Allah yoluna kurban etmesinin temsiliyeti anlamına gelmektedir.Aynı zamanda bayramlar kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin tecelli ettiği, yaşlıların ziyaret edildiği, fakirlerin unutulmadığı ve paylaşmanın önemini gösterren günlerdir. Bizlerde burada birlik beraberlik ruhunu geçmişte yaşanmış olan ne varsa, elimizin tersiyle itip, sizlerle kucaklaşmak ve beraberliğimizin coşkusunu yaşamak istedik. AK Parti büyük bir camiadır. AK Parti ülkeler arası özellikle bir çok ülkenin gıpta ile bakıldığı ve başarısının üzerine kitaplar yazıldığı bir ülkedir. Bu teşkilatın bir mensubu olmak hepimiz için bir ayrılacıktır. Bu coşkulu ve heyecanlı bayramı bir arada yaşamanın sevincini bir kez daha yaşıyoruz. Kardeşler, nefislerimizi , kırgınlıklarımızı geride bırakacağız. Bize yapılanı unutmamız lazım. Nefsimizin gerisine atmalıyız. Her şeyi bir kenara bırakıp bu önemli görevi iyi bir şekilde yapmalıyız. AK Parti'nin 81 ilde eş zamanlı bayramlaşma programıyla bu heyecanlı anlara şahitlik ediyor. Bugün bayramlaşmayı tüm ilçelerimiz ve ilçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte kutlayacağız. Tüm teşkilat mensuplarımzıın dünden bu güne hizmet etmiş tüm kardeşlerime sevgimizi selamlarımızı gönderiyor. Bayramlarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son iki yıldır pandemi nedeniyle bayramlaşma programı yapamadıklarını söyleyen Türkmenoğlu, "Şuanda ülkemizin her bir köşesinde COVİD salgını tamamen bitmiş değil. Hastane yetkilileri ile yaptığımız son görüşmelerde almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda Van'da salgına yakalanma riski daha fazla bulunmaktadır. Gönül bağımzı pekiştirerek, bu bayramımızda da mesafeli bir bayramlaşma yapalım. Birlik beraberlik içinde güzel günlere kavuşacağız inşallah" diye konuştu.

Başkan Türkmenoğlu'ndan 2023 vurgusu!

Konnuşmasında 2023 seçimlerine de dikkat çeken Türkmenoğlu, "Önümüzdeki seçim bizim için hayati bir seçimdir. Bizim bir hayalimiz ve hedefimiz var. 2023 seçimlerinde inşallah Genel Başkanımızı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha devletimizin başında göreceğiz. Bu vesileyle tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum. Tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyorum"dedi.

Programda dikkat çeken bir detay daha gözlerden kaçmadı. Türkmenoğlu, küskün olan partililere mesaj vererek 2023 seçimlerinde nefsimizi geride bırakmaları gerektiğini belirtti. Türkmenoğlu'nun bu konuşması katılımcılar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. 

Bayramlaşma programı partililerin bayramlaşmasının ardından sona erdi.

 

Bakmadan Geçme