AK Parti Van İl Yönetiminden Şehit ve Gazi Yakınlarına 18 Mart ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü Anma programı kapsamında Van'da bulunan şehit yakınları derneklerini ziyaret ettiler.

İlk ziyaretlerini Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştiren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Ahmet Baki ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle şehit ve gazi yakınlarını ziyaret ettiklerini belirterek, konuşmasına başlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Öncelikle bugüne kadar bayrak için, vatan için, din için şehadete yürümüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ahirete irtihal eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz. Milletimizin en önemli özelliği, şehadete ve vatan savunmasına koşması, bu uğurda canını siper etmesidir. Böylesine önemli günlerde milletimizin kahramanlığını, cesaretini ve fedakârlığını bir kez daha görmüş oluyoruz. Şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.

Kıymetli başkanımıza, şehit yakınlarımıza ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Ayrıca, vatan uğruna göstermiş oldukları fedakârlıkları ve kahramanlıkları için de minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Rabbim sizlere sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin. Allah devletimizi, milletimizi her türlü felaketten ve beladan korusun” şeklinde konuştu.

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki’de, bu anlamlı günde şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarından dolayı Başkan Türkmenoğlu ve AK Parti Van İl Teşkilatına teşekkürlerini iletti.
 
İl Başkanı Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ikinci durağı ise Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu oldu. AK Parti heyeti, Federasyon Başkanı Ayhan Kahraman ve Federasyon yöneticileri tarafından karşılandı.

Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu yerleşkesinde yapılan ziyarette konuşan Başkan Türkmenoğlu, “bu vatan için fedakârlıkta bulunan, canını feda eden, kanını akıtan şehit ailelerimizi, kahraman şehit ve gazilerimizi gönlümüze yazdık.

Bu millet size minnettardır, şükran duygularıyla doludur. Gönlümüzün en güzel yerindesiniz. Allah hepinizden razı olsun. Yapmış olduğunuz fedakârlıklar asla unutulmaz.

Milletimizin gönlünde ayrı bir yeriniz var. Bu vesileyle hepinize bir kez daha teşekkür ediyor, her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Allah şehitlerimizi anne, babası, eşi ve çocuklarıyla cennetinde buluştursun. Kahraman gazilerimize de sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyoruz. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirsin.

Dileğimiz temennimiz odur ki;  Allah bize bir daha acı günler yaşatmasın. Ama bu ülkeye göz diken hainlerde bilsin ki, dün olduğu gibi bugün de gerekli cevapları alacaklardır. Şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman ise, “yarın gururla ve şerefle kutlayacağımız 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme