AK Parti Van İl Teşkilatı bin çocuğa mont dağıtımına başladı

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan toplamda bin öğrenciye mont dağıtımı yapılacak olan projenin startı verildi.

Proje çalışmalarına İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri katıldı.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun koordinatörlüğünde, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurahman Çohaz, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kollarından oluşan ekiple geçtiğimiz hafta Özalp Yukarı Balçıklı İlköğretim okulunda start verilen projeye, Gürpınar’ın Kuşdağı ilkokulunda mont dağıtımına devam edildi.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran “Saha çalışmaları sonucunda tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi çocuklarımıza Özalp ilçemizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza mont hediye ederek, bir nebze de olsa onları sevindirmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamlı projede kendilerine destek çıkan Vanlı İş İnsanı Çağrı Silahtaroğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

13 ilçenin tamamında ihtiyaç sahibi çocuklara proje kapsamında destek sunacaklarını belirten Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz ise, “Projemizi özellikle kırsal yerlerde yürütüyoruz. Tüm ilçeleri dolaşarak, daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıyoruz. Buna benzer çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme