AK Parti Van İl Başkanlığı, 2020 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekillleri MKYK Üyesi, Osman Nuri Gülaçar, Abdullahad Arvas, İrfan Kartal, İl Koordinatörü Alaattin Parlak, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekillleri MKYK Üyesi, Osman Nuri Gülaçar, Abdullahad Arvas, İrfan Kartal, İl Koordinatörü Alaattin Parlak, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.


Ak Parti Van İl Başkanlığı telekonferans yöntemi ile 2020 değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Covid-19 görüntü başlamasıyla birlikte dijital ortamda 48 bin vatandaşımıza ulaştık İrtibat kurduğumuz bu grup tamamıyla 65 yaş üstü olan büyüklerimizdi. Ayrıca 80 bin SMS ile halkımıza ulaşarak Kadın Kolları ile 16 bin kişiyle bir araya geldik Ülkemizde Covid-19 salgınının baş göstermesi üzerine şehrimizin onun bir köşesine Gençlik kollarımızla salgından korunma ilanlarını astık Saydığım bu Mart ve Haziran ayları gerçekleştirdik Salgın yasaklarından sonra normalleşme dönemi yani Haziran ayı itibari ile yüz yüze görüşmelerimizi icra ettik. Bir rekor kırarak 45 bin yeni üye kaydı yaptık.
2021 Yıldızı Ak Parti için altın madeni Türkmenoğlu, Allah'ın izniyle Covid-19 hastasını bertaraf ettikten sonra aktif saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde ilerleyerek halkımızla gönül köprülerimizi kuvvetlendireceğiz. Konuşmasını sonunda 2020 yılında başarılı çalışmalarla ilgili olarak İl Koordinatörümüz Alaattin Parlak beye, Milletvekillerimize, İlçe başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza ve cefakar teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum '' dedi.


İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu'dan sonra söz alan İl Koordinatörü Alaattin Parlak ise, "Öncelikle TBMM Bütçe Görüşmeler yapan büyük araştırmalar yapan 3 Milletvekilimize teşekkür ediyorum.2021 neler yapacağı ilerleyen günlerde konuşacağız. 2021 yılı partimiz için önemli bir yıldır. 81 İl için hazırlayacağımız eylem planıyla Allah'ın izniyle 2023 seçimlerini zaferlerle neticelendireceğiz.Van özelinde hazırlandı yaptığımız eylen planını Şubat ayında hayata geçireceğiz Van İl teşkilatımızın başarılı çalışmalar için Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu nezdindeat mensuplarına teşekkür ediyorum '' yaptı.


Bütçe görüşmeleriyle ilgili olarak bilgi veren Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar'da, "2020 yılı çalışmalarında Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olan Van İl teşkilatına teşekkür ederek her yönatımızın yanındayız. ayı sonunda biteceğini söyledi.


Mutluyuz. Allah'a şükürler olsun ki böylesi bir zaman da siyaset yapıyoruz, "bizler onun zaman cumhurbaşkanımızın direktifleri siyaset yapan milletvekilleri olarak çok gururluyuz. oğlum diyerek konuşmasına verdi.
Milletvekili İrfan Kartal Van teşkilatının 2020 çalışmalarında gösterdiği performans için teşekkür ettiği konuşmasında görüşmelerinin hayırlı olmasını diledi ve salgın hastalığımızın halkımızın ve teşkilatlarımızın çok dikkatli davranış göstererek hastalığın atlatılmasına yardımcı olmak istedi.

Van Milletvekili Abdulahad Arvas, tarım ve hayvancılık, turizm, sağlık, enerji ve madencilik gerekli kararlar aldırdıklarını ve bunlara yatırımların hızla sürdüğünü belirtti.

Arvas, "Van'ın gelişmesi ve büyümesi işsizliğin azaltılarak yok olmasını sağlar, bizler Van milletvekilleri olarak üzerimize düşeniuz. Van'ı tarım ve hayvancılığın merkezi yaptık. Ayrıca Van'da dahil ettiğimiz 14 kentin arasına çabalarımızla bundan böyle jeotermal sanayi Van'da gelişecektir.Van kamuoyu bizlere teşekkür ederim aracı kurumlarımızda bizlere teşekkür ederiz. , harama ve çamura bulaşmadan siyaset yapıyoruz ve devam edeceğiz "diye konuştu.


Konuşmamaların sonunda söz alan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman belediye araştırmalarından örnekler gönül belediyeciliğinin ilkeleri hemşerilerimize hizmete devam edeceğiz dediler.


Van İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı üzerinden yapılan konuşmada ise, gerek milletvekillerimizin Ankara çalışmalarının ve gerekse belediye başkanlarımızın çalışmaların, ancak İl Başkanlığı Web sitesi, facebook, Twitter ve instagram hesaplarına bildirilmesiyle topluma aktarılmasının faydalarından bahsetti. İletişimin basından önce, İl Başkanlığı hesapları üzerinden paylaşılmasının 2021 yılı için olmazsa olmazsa medya başkanlığı hesap takiplerinin iyi sonuç doğuracağını söyledi.


Kapanış konuşmasında söz alan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Covid-19 salgını benim vefat edenler için Fatiha okuttu. Toplantı İl Başkanı Türkmenoğlu'nun katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme