Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Gülle, 'Daka projeleri istihdama büyük katkı sağlayacak'

Ekonomiden Sorumlu Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Pınar Gülle yatırımcı kuruluşların çalışmalarını yakından takip ederek, hemşehrilerini DAKA projelerinde istifade etmeye davet etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın övgüsüne mashar olan DAKA yatırımları İl Sekreteri Halil İbrahim Güray’la konuşuldu.


Pınar gülle ile birlikte bu görüşmeye AK Parti Edremit ilçe Ekonomiden Sorumlu Başkan yardımcısı Sercan Yeke, Tuşba ilçesi Ekonomiden Sorumlu Başkan yardımcısı Hakan Şevgin, il Kadın kolları başkanlığı Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nergis Kayman ve il Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomiden Sorumlu Başkan yardımcısı Doğukan Yoğurtçuoğlu katıldılar.
Görüşmede 2020 yılı içinde DAKA projeleriyle Van’a yapılan yatırımlar üzerinde görüşülerek Vanlı müteşebbislerin yaptıkları yatırımların Van’daki ekonomik canlanmaya motor görevi gördüğü be şehrin sorunlarından biri olan işsizliğinde bu yatırımlarla azaltılacağı belirtti.


DAKA Sekreteri Halil İbrahim GÜRAY Vanlı müteşebbisleri yatırımlarına ilgi göstermeye davet etti.
Gülle" Vanlı yatırımcıların bu projelere göstereceği ilginin nüfusun yarıdan fazlasını teşkil eden gençlerin işsizliğine bir nebze de olsa son vereceğini belirterek yatırımcı kuruluşların imkanlarından istifade edilmesi için Vanlıları bu projelere iştirak etmeye davet etti.

Bakmadan Geçme