AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü'den Mahalle Muhtarlarına ziyaret

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan, Serhat, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Esenler ve Hatuniye mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Muhtarların özellikle yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yapan Başkan Görgülü, “Muhtarlarımız mahallelerimizin sesidir. Bizler Muhtarlarımızdan gelen taleplerini her zaman önemsiyor ve kendilerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

İlçe yönetimi olarak mahalle teşkilatlarının ile muhtarlıkların iletişiminin önemine değinen Başkan Görgülü; “Yerel yönetim mekanizmasındaki en temel parça olması ve halka en yakın yönetim birimi olması sebebiyle muhtarlıklarımız önemli ve ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Mahalle bazlı teşkilatlarımızın ve yerel yönetim birim başkanlıklarımızın her daim muhtarlarımızla iletişim halinde olması bizler için çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde mahalle muhtarlarına hediye takdim eden İlçe Başkanı Görgülü, başarı temennisinden bulundu.


Hükümet partisi olan AK Parti İlçe Başkanı ile teşkilatının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar ise, "benzer ziyaretlerin karşılıklı olarak sürekli olması temennilerinde bulundular.
 

Bakmadan Geçme