AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çalağan'a yoğun ilgi

AK Parti İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde yeniden İl Gençlik Kollarına seçilen Muhammed Çalağan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İl Gençlik Kolları 6.Olağan Kongresinde yeniden seçilen Muhammed Çalağan'a toplumun tüm kesiminden yoğun ziyaretler devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milletvekilleri ve birçok partilinin katılımıyla gerçekeleşen coşkulu kongre sonrası çalışmalarına başlayan Başkan Çalağan ve yönetim kurulu, Parti binasında kendisini ziyarete gelenleri ağırlamaya devam ediyor.

Parti binasında devam eden ziyaretlerde, AK Parti Van İl yöneticileri, kadın kolları yöneticileri, belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, partililer ve vatandaşlar ziyarette bulundular.

Ziyaret programlarında konuşan Başkan Çalağan, Altın yılı ilan ettikleri 2021 yılı için yeni yönetimimizin tüm gayretleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Çalağan, "Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu yolda birlikte yürümeye devam ediyoruz. Van her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Birlik beraberlik ortamı içerisinde hep söylediğimiz gibi aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Kongremiz sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum"ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme