AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu'ndan KOSGEB'e ziyaret

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük'ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Sezer Bayramoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB İl Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette KOSGEB çalışmaları ve yatırımları ele alındı. Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, "Geçmiş dönem faaliyetlerimiz ile önümüzdeki dönemde gerçekleştimeyi planladığımız faaliyet ve hizmetlerimize ilişkin istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri dolayısıyla AK Parti Edremit İlçe Başkanımız Sayın Sezer Bayramoğlu ve Yönetimine teşekkürlerimi sunarım" dedi.

KOSGEB'in şimdiye kadar bir çok işletmeye hibe desteğinde bulunulduğunu ifade eden Başkan Bayramoğlu ise, "Vatandaşlarımızın KOSGEB'e yoğun bir talebi vardır. Bir çok işletmeye çeşitli destekler sunarak büyümelerine ve genişlemesine yardımcı olmuştur. AK Hükümetlerimiz döneminde büyük hibe destekleriyle öne çıkan bir kurumdur. Yürütülen çalışmalar hakkında genel bir bilgi almak üzere bugün İl Müdürümüz Bilal beyi ve kurumu ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın projelerini dinleyen ve destek sunan proje uzmanlarının olduğunu gördük. Çalışmalarını takdirle karşıladık. Bu vesileyle İl Müdürümüz Bilal Emre Yörük'e vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme