AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu vatandaşın taleplerini dinledi

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, Eminpaşa Mahallesinde cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu ve Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, cuma namazının ardından Eminpaşa mahallesinde bulunan taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Eminpaşa mahallesi sakinlerini dinleyen Başkan Bayramoğlu, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Bugün cuma namazımızı eda ettik. Bu vesileyle de vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istedik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Biz her zaman unu söyledik ve söylemeye de devam edeceği. AK teşkilatlarımız vatandaşlarla iç içe olacak. Hamdolsun şuanda ilçemizde bir AK Belediyesi vardır. Belediyemizin çalışmalarının da en büyük şahidi sizlersiniz. Tabiki biz bununla yetinmiyor, daha iyi hizmetleri ve projeleri sizlere ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Belediye Başkanımız da aramızdadır. İlçe ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili sizlere daha net bilgileri o aktaracaktır. Ancak şu bilinsin ki; Bizler Edremit AK teşkilatları olarak vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dinlemek için buradayız. Partimizin kapısı da her bir vatandaşımıza açıktır" dedi.

Vatandaşların soruları üzerine Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say'da, belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı.

Başkan Bayramoğlu ve Belediye Başkanı Say, vatandaşlara yaptıkları bilgilendirme toplantısının sona ermesiyle birlikte bölgeden ayrıldılar.

Bakmadan Geçme